Månedens bok - september 2017

Månedens bok

Vi i Libris elsker gode bøker, og vil gjerne dele noen av våre favoritter med deg. Derfor plukker vi hver måned ut en bok vi liker veldig godt og tilbyr den til en god pris. I september har vi plukket ut Fioler i mars av Sarah Jio. Du får den nå til kun kr. 149,-. Tilbudet gjelder i butikk. 

Om handlingen:

Da Emily Wilson var i tyveårene, lå verden for hennes føtter. Hun hadde skrevet en Bestselger og var gift med drømmemannen. Ti år senere har lykken snudd. Derfor takker hun ja når grandtanten, Bee, inviterer henne til å tilbringe hele mars måned på Bainbridge Island. Øya er kjent for sin beroligende effekt på mennesker. Skal hun kanskje skrive om den? Kanskje kan tanten, en legendarisk, gammel kvinne med mange hemmeligheter, også være spiren til en ny roman? Kanskje vil oppholdet hjelpe Emily til endelig å få gråte ut over sitt havarerte ekteskap... På øya nner Emily en dagbok i et underlig gjesterom hun har fått tildelt. Fortellingen handler om Esther som inngår et fornuftsekteskap i full visshet om at hun egentlig elsker en an- nen. Men hvem er egentlig Esther, og hva skjedde med henne? Dagboken viser seg etter hvert å inneholde overraskende forbindelser til hennes eget liv.

Boken passer for den som...

...liker en god underholdningsroman med en herlig blanding av romantikk, historie og mysterium. Sarah Jio vever Esther og Emilys erfaringer vakkert sammen. Esthers historie får både Emily og leseren til å re ektere over valgene vi tar, og hvordan fortiden kan hjemsøke oss dersom vi ikke er modige i kjærligheten. Men Fioler i mars handler også om livslangt vennskap, om svik og tilgivelse, og om hvordan noens kjærlighet aldri dør, uansett hvor store prøver den blir satt på. En hjertevarm roman som gir leseren trøst og optimisme på kjærlighetens vegne.

Om boken sier pressen:

«Fioler i mars er en nydelig bok, og en page-turner som byr på innbydende karak- terer, en forlokkende historie og nydelige omgivelser. (...) en vakker og velskrevet historie om forsoning, håp og å nne mot til å starte på nytt.»
Heartart