Månedens bok - juni 2017

Månedens bok

Vi i Libris elsker gode bøker, og vil gjerne dele noen av våre favoritter med deg. Derfor plukker vi hver måned ut en bok vi liker veldig godt og tilbyr den til en god pris. I juni har vi plukket Lucinda Rileys nye roman Helenas hemmelighet. Du får den nå til kun kr. 149,-. Tilbudet gjelder i butikk. 

Om handlingen:

Det har gått tjuefire år siden Helena tilbrakte noen magiske uker på Kypros, der hun forelsket seg for første gang. Etter å ha arvet det forfalne huset Pandora av gudfaren, vender hun nå tilbake for å tilbringe sommeren der sammen med familien sin. Men Helena vet at det sjarmerende stedet skjuler et nett av hemmeligheter hun har holdt skjult for ektemannen William og sønnen Alex. Tretten år gamle Alex slites mellom ønsket om å beskytte moren sin og å bli en del av voksenverdenen. Samtidig er han desperat etter å få vite sannheten om den virkelige faren sin. Når Helena ved en tilfeldighet treffer på ungdomskjæresten sin, settes en kjede av hendelser i gang som gjør at fortidens hendelser truer med å ødelegge idyllen. Både Helena og Alex vet at livet aldri vil bli det samme igjen hvis Pandoras hemmeligheter blir avslørt. 

Boken passer for den som...

…. vil drømme seg bort i en underholdende pageturner med ingrediensene: Intriger, romantikk og en spennende familiehistorie fra Kypros. Lucinda Riley er en mesterlig historieforteller!

Pressen sier:

«Romanen er full av vidunderlige skildringer av smaker, lukter, nydelige stemninger og alt som hører med når en er på ferie i et middelhavsland.» tinesundal.blogspot.no 

«Riley skriver med både innsikt og empati … en fantastisk fortelling om vår egen tid fra en mesterlig historieforteller.» Lancashire Evening Post