Månedens bok - januar 2018

Månedens bok

Vi i Libris elsker gode bøker, og vil gjerne dele noen av våre favoritter med deg. Derfor plukker vi hver måned ut en bok vi liker veldig godt og tilbyr den til en god pris. I januar er det «Enken» av Fiona Barton som er månedens utvalgte bok, og du får den til kun kr. 149,-. Tilbudet gjelder i butikk.

 

Om handlingen:

I Enken bærer et kvelende ekteskap og løgner som mann og kone forteller hverandre og seg selv spenningen på gullstol fra start til mål. Og når løgnen er så lett å ty til at den blir en sannhet, kan absolutt alt skje …

Jean Taylor er enken til avdøde Glen Taylor, som ble anklaget, men aldri dømt, for kidnapping og trolig drap av en liten jente. Idet boken åpner, er han nylig blitt kjørt ned og drept av en buss. Den sørgende enken blir nedringt av journalister, som vil høre historien hennes. Var ektemannen skyldig i det grusomme han ble beskyldt for? Og hva visste hun egentlig? Nå når hun endelig er fri, hvilken historie velger hun å fortelle? Romanen nøster opp mysteriet fra to vinkler. Den ene er den kriminaltekniske etterforskningen, den andre (og kanskje den beste) er det psykologiske spillet mellom ekteparet Jean og Glen – og deretter Jean og journalistene. (Tekst sakset og klippet fra Bestselgerklubben)

Boken passer for den som...

… vil lese en spennende og velfortalt krim. En gripende psykologisk thriller, skrevet i en effektiv, typisk «journalistisk» skrivestil. Dette er kort og godt god underholdning!

Pressen sier:

«Gysende spennende. (…) Enken er en intens bok som vil gripe tak i enhver krimleser.» – VG

«Gi en stor applaus til et nytt talent på krimscenen. Velkommen: Fiona Barton! 

Enken fokuserer og borer seg ned i en enkelt forbrytelse. Det er sjelden at en får 

en slik grundig gjennomgang, som regel spretter likene veggimellom.» 

– Stavanger Aftenblad