Boklansering & minikonsert med Tønes

Boklansering & minikonsert med Tønes

Frank Tønnesen fra Sokndal, bedre kjent som Tønes i musikalsk sammenheng, debuterer som forfatter!

I september lanseres hans roman fra bygde-Norge "Vi kan ikke ta med oss alt dette hjem". Så god som Tønes er med ord og tekster, så kan vi bare forestille oss hvor bra dette blir. I bokform blomstrer disse talentene i en bukett fortellinger som flettes til en kollektivroman hvor Tønnesens lett gjenkjennelige humor fyller skjebner, karakterer og sosialt - og beklemt - samkvem. Men parallelt med dette skriver Tønnesen ut mørkere og mer eksistensielle undertoner i fortellinger om ensomhet, tilhørighet og utstøtthet. Tønes turnerer dette stoffet i et lett og slagferdig språk og viser alltid kjærlighet til disse ofte litt skyggeredde karakterene som befolker universet hans. Uansett hvor små problemer de øser seg opp over, og hvor feil beslutningene deres gjerne kan være.

Men ingen kveld med Tønes uten musikk. Dette blir en salig kveld med litteratur og musikk i skjønn forening. Og vafler. Hva hadde vel bygde-Norge vært uten vafler.

Forhåndssalg av billetter kr. 200 i bokhandelen eller på www.hoopla.no. Det blir boksalg & signering, salg av forfriskninger. Velkommen til kulturbokhandelen!