En kveld med Hans Olav Lahlum

En kveld med Hans Olav Lahlum

Møt mannen som innehar verdensrekorden som intervjuobjekt i verdens lengste intervju. Hans Olav Lahlum er historiker, forfatter, foreleser, sjakkspiller og politiker - en mann med usedvanlig mange jern i ilden. Kanskje blir han å finne på Stortinget de neste fire årene?

Helt sikkert er det at han kommer til å gjøre seg gjeldende i årets bokhøst: Boka "De fems tegn" er av anmeldere allerede utpekt som hans beste spenningsbok til nå. Denne frittstående thrilleren handler om hvordan 2. verdenskrig påvirket unge mennesker, og hvordan både ofre og overgripere i mange tiår levde videre med krevende minner.

Det blir neppe satt ny verdensrekord når Hans Olav Lahlum skal intervjues av Øystein Mikalsen, men underholdende blir det garantert. Velkommen til et interessant møte mellom to taleføre menn - kanskje blir det også et musikalsk innslag av en tredje mann? Hvem vet hva kvelden vil bringe...

Forhåndssalg av billetter på www.hoopla.no eller i bokhandelen. Det blir boksalg og signering, og salg av forfriskninger. Dørene åpnes kl. 19:00.