En smak av Spania med Jon Berg

En smak av Spania med Jon Berg

Bli med på matsafari til Madrids spennende kjøkken! Madrid har på kort tid blitt et av verdens ledende mat- og vinområder. Forfatter Jon Berg har sammen med restauratør Rodrigo Belda besøkt noen av de beste restaurantene og tapasbarene i Madrid og omegn, fått oppskrifter fra kokkene og laget en praktfull reise- og kokebok: Smak spansk. Lær å lage tapas og andre spanske retter.

Historiker, forfatter og sommelier Jon Berg kommer til kulturbokhandelen for å gi oss en smak av Spania, bokstavelig talt. Han har plukket ut tre nydelige viner - både cava og rødvin - som vi skal få smake, vi skal smake på noen enkle tapas og han skal vise bilder og fortelle om mat og vin, om Madrid og restauranter, gi oss tips til barer, konditorier, delikatesseforretninger og markeder. For husk, "man kan ikke leve godt, elske godt eller sove godt uten å spise godt" (Virginia Woolf).

Bli med på en deilig opplevelse i bokhandelen en tidlig fredagskveld - kanskje fortsetter dere med Spansk aften på Rederiet? Therese og mannskapet der er klare.

Velkommen skal dere være, både her og der. Billetter kr. 175 selges på forhånd i bokhandelen eller på www.hoopla.no. Begrenset antall plasser.