Litteraturkveld i kulturbokhandelen

Litteraturkveld i kulturbokhandelen

Helga Flatland og Lars Petter Sveen regnes blant de fremste av unge, norske fremadstormende forfattere. De er allerede belønnet med flere priser for sine forfatterskap, og høster gjennomgående gode kritikker fra anmelderne. Årets utgivelser er ikke noe unntak: "En moderne familie" og "Fem stjerner" er to av høstens aller sterkeste romaner.

"En moderne familie" er en familieroman der mor og far plutselig skal skilles i en alder av 70 år. Hva skjer da? Helga Flatland utforsker forholdet i familien, og behovet for noe fast og forutsigbart i ethvert menneskes liv. Sterkest er sorgen over å miste noe: Tryggheten som forsvant, men også tapte forventninger, håp og drømmer.

I "Fem stjerner" forteller Lars Petter Sveen historien om fem unge somaliere på flukt til et bedre liv i Europa. Det handler om de som mister alt og flykter til ingenting, men også om håp, samhold og vennskap. Hvem er du når ingen vet hvem du er?

Helga Flatland og Lars Petter Sveen skaper litteratur som påvirker oss, får oss til å reflektere og tvinger oss til å ta stilling. Møt dem i samtale med bokhandleren, og hør dem lese fra de aktuelle bøkene. Det blir boksalg & signering. Salg av forfriskninger. Forhåndssalg av bill. kr. 80 på www.hoopla.no eller i bokhandelen.