Mosjøen Libris

Mosjøen Libris er en koselig bokhandel som ligger midt i Mosjøens flotteste handlegate, Strandgaten (som for øvrig er en gågate). Butikken er kjent for å ha et godt og bredt utvalg innen bøker, spill og rekvisita. Vi har også et godt utvalg innen lokallitteratur. Vi selger skolebøker til videregående skole og til grunnskoler. Vi skaffer alt av fagbøker til videreutdanning og høyskoleutdanning.

Butikken hører til ei sentrumsforening (Mosjøen Torg) på ca 35 butikker i sentrumskjernen av Mosjøen. Mosjøen Libris er aktivt ute på rekvisitamarkedet, og har gode leverandører. Gjennom Libris som er en del av Norgesgruppen er vi tilknyttet Thanke Engros, som har bransjens mest moderne og konkurransedyktige logistikksystem.

Vi i Mosjøen Libris skal holde et høyt servicenivå for våre kunder, der ingen skal forlate butikken og ikke være iakttatt eller kontaktet av våre dyktige medarbeidere. Butikken Mosjøen Libris skal også til enhver tid være oppdatert på alt av nyheter på IT siden for å serve våre kunder på best mulig måte.

Bli fan på FACEBOOK for å holde deg oppdatert på kampanjer, aktiviteter og tilbud!

Velkommen til en hyggelig handel!